Första blogginlägget!

Välkommen till min nya blogg! Jag heter Mari Karlo och här hade jag tänkt skriva om mig själv och mitt liv. Intressant? Jag vet inte. Kanske, eller jag hoppas det i alla fall. Det är upp till dig om du vill läsa eller inte, men jag lovar att jag ska försöka skriva om intressanta saker. Om du gillar hundar så kommer du nog att gilla min blogg, för den kommer helt säkert att handla en hel del om mina två rottweilers Troja och Zero. Den kommer också att handla om mitt intresse för datorer och teknik och förutom det så räknar jag med att det kommer att bli en salig blandning av olika ämnen. Så allt från hundträning till huspyssel skulle jag säga.

Troja &
Troja & Zero

Ärligt talat så är det ju lite svårt att veta så här i början vad bloggen kommer att handla om, men jag gissar att den inte kommer att ha någon specifik inriktning utan att det blir lite av varje. Kanske lite recept, filmtips, politik, roliga anekdoter eller mina tankar kring vad som pågår i världen. Ja, ni förstår min poäng.

Om ni har några frågor eller vill tipsa mig om något eller komma i kontakt med mig av någon anledning kan ni kommentera direkt här i bloggen eller maila mig på maria@mariakarlos.se ifall ni inte vill skriva öppet. Jag lovar att försöka svara så gott jag kan på alla frågor.

Ja, det var väl det jag hade att säga för den här gången. Ha det bra så länge!

En reaktion på “Första blogginlägget!”

  1. Jag älskar rottweilers! Kommer följa den här bloggen med spänning 🙂 Hoppas själv att jag kan skaffa min första rottweiler snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *